Vacature Schoonmaak Oirschot (10-25 uur)

 1. Home
 2. Vacature Schoonmaak Oirschot (10-25 uur)

schoonmaak vacature oirschot

Vacature Schoonmaak Oirschot (10-25 uur)

Woon je in de omgeving van Oirschot en ben je op zoek naar een leuke vacature in de schoonmaak? Dan hebben wij een super leuke job voor jou! Neem direct contact met ons op!

Locatie: Oirschot
Dagen en tijden: Zowel overdag als ’s avonds mogelijk
Urenaantal: 10-25 uur per week
Werkzaamheden: Schoonmaak kantoren

Wat kunnen wij je bieden?

Wij bieden je werk dicht bij huis op dagen en tijden die jou het beste uitkomen. Daarnaast heb je een vaste leuke werklocatie en een goed salaris. Word jij onze nieuwe collega?

Wie ben jij?

Je bent iemand met een goed werkinstelling en vindt het belangrijk om écht kwaliteit te leveren. Hoewel ervaring in de schoonmaak een voordeel is vinden we dit zeker niet noodzakelijk. Van onze rayonleidster krijg je een interne opleiding waardoor je bekend raakt met onze werkwijze en de alle kneepjes van het vak leert. Ook is er de mogelijk om een SVS-opleiding te volgen.

Wie is Schoonmaakbedrijf Roefs?

Schoonmaakbedrijf Roefs is een gezond en groeiend familiebedrijf uit Bladel. Hoewel we met ruim 225 medewerkers een middelgroot schoonmaakbedrijf zijn is de sfeer informeel. We hebben vele leuke schoonmaakprojecten in Oirschot en de omliggende dorpen. In veel gevallen betreffen het kleine of middelgrote bedrijven in De Kempen waarvoor we dagelijks of wekelijks de kantoren schoonmaken. Met de meeste van deze opdrachtgevers hebben al jaren een prettige relatie.

Interesse?

Als je geïnteresseerd bent in deze vacature maken we graag een afspraak om je wensen te bespreken. Dit kan zowel op ons kantoor aan Mastbos 23 in Bladel, maar ook bij jou thuis als je dit prettiger vindt. Door middel van het invullen van onderstaand formulier solliciteer je naar de vacature schoonmaak Oirschot. Wij nemen vervolgens contact met je op. Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken op 0497-388458 of een e-mail sturen naar demi@schoonmaakbedrijfroefs.nl ter attentie van Demi Rutjens.

Vul onderstaand formulier in om te solliciteren naar de Vacature Schoonmaak Oirschot.
  Rijbewijs: JaNee

  In bezit van auto: JaNee

  CV toevoegen (Word of PDF):

  Bel of mail je liever?

  Bekijk onze overige vacatures op www.schoonmaakbedrijfroefs.nl/vacatures

  Menu