Bij Schoonmaakbedrijf Roefs gaan we verder dan alleen schoonmaken. We zijn trots op ons maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en streven ernaar om een positieve impact te hebben op zowel de samenleving als het milieu. Ons doel is om schoon te maken op een manier die goed is voor iedereen.

We willen ervoor zorgen dat uw omgeving schoon en gezond blijft, terwijl we ook het milieu beschermen. We gebruiken geavanceerde apparatuur en methoden die minder energie verbruiken. Ook kiezen we voor schoonmaakproducten die milieuvriendelijk zijn en geen schadelijke chemicaliën bevatten. Zo zorgen we ervoor dat uw plekje er stralend uitziet, zonder de aarde te belasten.

Maar ons MVO-verhaal gaat verder dan alleen het milieu. We willen ook goed zorgen voor onze medewerkers. We behandelen iedereen met respect en bieden eerlijke lonen en goede werkomstandigheden. We geloven in gelijke kansen en streven naar een diverse en inclusieve werkomgeving. Bij ons telt iedereen mee en krijgt iedereen de kans om te groeien en zich te ontwikkelen.

Daarnaast vinden we het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan de samenleving. We sponsoren lokale evenementen en ondersteunen goede doelen. Ook bieden we kansen aan onze medewerkers door middel van opleidingsmogelijkheden. We willen een positieve impact hebben op de gemeenschappen waarin we actief zijn en bijdragen aan een betere toekomst voor iedereen.

Als u kiest voor Schoonmaakbedrijf Roefs, kiest u niet alleen voor een schoonmaakbedrijf, maar ook voor een partner die sociaal en milieubewust is. Samen bouwen we aan een betere wereld, waarin schoon en duurzaam hand in hand gaan.

Lokaal initiatief De Groene Long

Schoonmaakbedrijf Roefs steunt de Groene Long, een initiatief van inwoners van de gemeente Bladel “in de achtertuin” van ons hoofdkantoor. Het is een echte ontmoetingsplek waar bezoekers actief buiten bezig kunnen zijn en waar jong en oud kunnen leren over dier en natuur. Zo is er een kinderboerderij, een ruimte waar leerlingen van het Pius X-College praktijklessen kunnen volgen, een bloementuin en een moestuin die door vrijwilligers wordt bijgehouden.

Schoonmaakbedrijf Roefs steunt de Groene Long in Bladel.

Wat kunnen wij voor u betekenen?