Bijbaan Bladel / Reusel

Vacature Schoonmaak Bergeijk

Dé Bijbaan in Bladel/Reusel

Werkzaamheden:
Schoonmaken kantoren of glazenwasser (beide mogelijk). Je werkt samen met een ervaren collega.
Waar:
Diverse projecten in De Kempen
Dag en tijdstip:
Dagen en tijdstippen worden in overleg aan jouw wensen aangepast.
Uren:
8-38 uur per week (aan jouw wensen aangepast)

Bel of mail direct!

Of vul onderstaand sollicitatieformulier in.  Heb je een rijbewijs?

  Heb je een auto?

  Voeg je CV toe in Word of Pdf (dit is niet verplicht)  Op zoek naar een leuke bijbaan in Bladel/Reusel?

  Wil je werken op de tijden die jou het beste uitkomen? Hou je van vrijheid, flexibiliteit en een goed salaris? Dan is deze bijbaan iets voor jou! Je maakt samen met een ervaren collega kantoren schoon of als je dit leuker vindt kies je ervoor om als glazenwasser aan de slag te gaan. Ervaring is niet nodig, je wordt intern opgeleid. Vanaf 16 jaar ben je van harte welkom om ons team te komen versterken.

  Voordelen:

  – Werk dicht bij huis
  – Een goed salaris
  – Leuke collega’s
  – Sociale bedrijf
  – Flexibele werktijden

  Over Schoonmaakbedrijf Roefs

  Schoonmaakbedrijf Roefs is een gezond familiebedrijf uit Bladel met een ruim 225 medewerkers. Onze diensten zijn glasbewassing, interieurverzorging, vloeronderhoud en gevelonderhoud. Dagelijks zijn we voor ongeveer 800 opdrachtgevers actief in de regio’s Tilburg, Eindhoven en De Kempen. Met de meeste van deze opdrachtgevers hebben we al jarenlang een heel fijne samenwerking.

  Reageer nu op deze leuke vacature!

  Als je geïnteresseerd bent in deze vacature dan maken we graag een afspraak om je wensen te bespreken. Dit kan zowel op ons kantoor aan Mastbos 23 in Bladel, maar ook bij jou thuis als je dit prettiger vindt. Door middel van het invullen van onderstaand sollicitatieformulier solliciteer je naar een super leuke bijbaan bij jou in de buurt. Vervolgens nemen wij contact met je op. Uiteraard kun je ons ook telefonisch bereiken op 0497-388458 of kun je een e-mail sturen naar demi@schoonmaakbedrijfroefs.nl ter attentie van Demi Rutjens.

  Bekijk onze overige vacatures op www.schoonmaakbedrijfroefs.nl/vacatures