Interview: ontmoet onze Wendy’s!

In onderstaand interview vertellen twee schoonmaak toppers – Wendy en Wendy – over hun werk bij Schoonmaakbedrijf Roefs. Kijk hier de video of scrol naar beneden voor een geschreven samenvatting!

Schoonmaak sector: een spontane keuze

Ontmoet onze collega’s, in deze video ook wel Wendy 1 en Wendy 2 genoemd ;-). Beide dames wonen in Bladel en werken al enkele jaren als schoonmaakster bij Roefs. Wendy (links) werkt hier inmiddels 5 jaar. Ze heeft hiervóór altijd in de fabriek gewerkt, maar toen daar een en ander ging veranderen heeft ze de krant opengeslagen en onze vacature gevonden. Na een gesprekje volgde een proefdag, die gelukkig goed bevallen is, en sindsdien is ze gebleven. Wendy (rechts) komt uit de thuiszorg en horeca. Toen ze tijdens de corona op zoek ging naar een sector met méér zekerheid, kwam ze uit bij Roefs. Daar kon ze genoeg uren werken, dus is ze volledig overgestapt.

Prettige collega’s

“Ik stond ervan te kijken hoe veel medewerkers Roefs heeft,” geven de dames aan. Toch voelt het niet alsof je één van de velen bent. Wendy (links) geeft aan van dichtbij met 3 collega’s te maken te hebben, waar ze regelmatig mee samenwerkt en het ook goed mee kan vinden. Wendy (rechts) heeft 2 vaste collega’s waar ze vaste dagen mee samenwerkt. De andere 2 dagen werkt ze alleen. Aan zowel samenwerken als alleen werken zitten voordelen, dus die afwisseling is wel prettig.

Een écht familiebedrijf

“Bij Roefs werken veel mensen, maar het is nog écht een familiebedrijf.” Beide dames zijn een bekend gezicht op kantoor en lopen daar ook regelmatig binnen. “De sfeer is gezellig, het is een familiair bedrijf. Je kan er altijd binnenlopen!”

Nog een laatste boodschap

Of de dames nog een laatste boodschap hebben? Jazeker! “Kom ons team lekker aanvullen. Er is veel mogelijk qua uren, waardoor het perfect te regelen is voor jong en oud. En het is ook nog eens gezellig!”

Meer lezen?

Benieuwd naar meer verhalen van collega’s? Lees dan het verhaal van Rachel of luister naar het interview met Carla.

Foto van het interview met Wendy en Wendy, twee schoonmaak toppers.

Je kan ons en onze collega’s ook vinden op Facebook en Instagram.