Interview met Carla

Kijk mee met Carla terwijl zij in dit interview vertelt over haar werk als schoonmaakster bij Roefs.

Carla is een 52-jarige dame uit Portugal. Ze woont bijna 10 jaar in Nederland, samen met haar jongste dochtertje. Dagelijks heeft ze 1 of 2 vaste projecten waar ze gaat schoonmaken terwijl haar dochtertje naar school gaat. Ideaal, want zo hoeft ze geen oppas te regelen en kan ze tóch geld verdienen. Zelf vertelt ze graag over haar werk:

“De eerste keer dat ik hier kwam werken, had ik niet verwacht dat het zou lukken in de tijd. Maar zodra je eenmaal je draai hebt gevonden, is het goed te doen! Ik controleer altijd of ik alles heb gehad vóórdat ik naar huis ga, zodat ik zeker alles heb gedaan.”

Carla werkt inmiddels 3 jaar als schoonmaakster bij Roefs. Zowel wij als onze klanten waar ze komt, kennen haar als een vrolijke, enthousiaste dame die we graag zien in ons team. Als schoonmaakster is Carla natuurlijk een collega voor ons bij Roefs, maar ook voor de klanten waar ze wekelijks of zelfs dagelijks te vinden is.

Afbeelding van Carla tijdens haar werk als schoonmaakster. Foto is genomen na het interview.

Dankjewel Carla voor dit interview, en ook dankjewel aan onze klant Saris 🙂

Meer weten?

Wil je graag meer weten over het werken bij Schoonmaakbedrijf Roefs? Check onze vacatures of onze Socials (Facebook/Instagram) of neem contact met ons op via een appje naar Demi: 06-59810175.