Vacature Schoonmaak Eersel (20 uur)

 1. Home
 2. Vacature Schoonmaak Eersel (20 uur)

schoonmaak vacature eersel

Vacature schoonmaak Eersel (20 uur)

Locatie: Eersel
Uren: 20 uur per week (meer of minder uren mogelijk)
Dagen en tijden: Overdag, tijdens kantooruren
Werkzaamheden: Schoonmaakonderhoud kantoren

Bel of mail ons!

Of solliciteer via onderstaand sollicitatieformulier naar de Vacature Schoonmaak Eersel.
  Rijbewijs: JaNee

  In bezit van auto: JaNee

  CV toevoegen (Word of PDF):

  Voordelen

  – Goed salaris
  – Vaste baan
  – Dichtbij huis
  – Leuke collega’s
  – Fijne werkomgeving
  – Dagen en tijden aangepast aan jouw wensen
  – Sociale werkgever

  Wat verwachten we van jou?

  In de eerste plaats dien je te beschikken over de juiste motivatie. Daarnaast is kwaliteitsbewustzijn natuurlijk belangrijk. Hoewel ervaring een voordeel is vinden we dit zeker niet per se nodig. Je krijgt van de rayonleidster namelijk een uitgebreide interne opleiding. Ook krijg je de mogelijkheid tot het volgen van een SVS-opleiding. Daardoor leer je de kneepjes van het vak en leer je onze werkwijze kennen.

  Over ons

  Schoonmaakbedrijf Roefs is een echt Brabant familiebedrijf gevestigd in Bladel. Met 225 medewerkers zijn we een middelgroot schoonmaakbedrijf met een informele sfeer. We hebben een groot aantal trouwe schoonmaakklanten in de regio Eersel. In de meeste gevallen betreffen het MKB-bedrijven waarvoor we dagelijks of wekelijks het schoonmaakonderhoud verzorgen. Met veel van deze opdrachtgevers hebben we al een jarenlange samenwerking.

  Interesse in vacature schoonmaak Eersel?

  Mocht je geïnteresseerd zijn in deze vacature dan maken we graag een afspraak om je wensen te bespreken. Dit kan zowel bij jou thuis als op ons kantoor aan Mastbos 23 in Bladel. Door het invullen van onderstaand formulier solliciteer je naar de vacature schoonmaak Eersel. Wij nemen vervolgens contact met je op. Natuurlijk kun je ons ook telefonisch bereiken op 0497-388458 of een e-mail sturen naar demi@schoonmaakbedrijfroefs.nl ter attentie van Demi Rutjens.

  Bekijk onze overige vacatures op www.schoonmaakbedrijfroefs.nl/vacatures

  Menu