Interview: Op pad met Rachel

De Perfecte Balans tussen Werk en Privé

Ontmoet Rachel, een toegewijde en inspirerende kracht achter Schoonmaakbedrijf Roefs. Haar interview laat zien hoe we bij Schoonmaakbedrijf Roefs niet alleen een werkplek bieden, maar ook ruimte geven voor professionele groei, persoonlijke ontwikkeling en het verwezenlijken van dromen.

De Start van een Ondernemende Reis

Rachels professionele pad leidde haar naar Schoonmaakbedrijf Roefs, waar ze al zeven jaar met trots haar inzet toont. Maar haar ambitie reikte verder dan haar schoonmaakwerkzaamheden. “Zes jaar geleden heb ik mijn eigen zaak opgestart: Kurk & Go. Ik verkoop handgemaakte items gemaakt van kwalitatieve kurk die uit Portugal komt, zoals handtassen, sieraden en portemonnees,” legt Rachel uit. Haar inspiratie kwam voort uit haar persoonlijke reizen naar Portugal en haar verlangen om de unieke kurkproducten naar Nederland te brengen. “Schoonmaakbedrijf Roefs gaf me de flexibiliteit om elke donderdag op de markt in Valkenswaard te staan met Kurk & Go, en ik ben dankbaar voor de vrijheid die ze me boden om mijn eigen zaak te laten groeien. Ook sta ik elke zaterdag op de markt in Weert en tijdens de zomer sta ik vol trots ook op zondagen op braderieën,” voegt ze toe.

Een Warme en Ondersteunende Gemeenschap

Rachel waardeert Schoonmaakbedrijf Roefs niet alleen vanwege de ondersteuning in haar werk, maar ook vanwege de hechte gemeenschap die er heerst. “Hier ben ik geen nummer, maar een gewaardeerd lid van de familie. Ze staan altijd voor me klaar, of het nu om persoonlijke zaken gaat of om mijn werk. De familiale sfeer zorgt ervoor dat ik me hier echt thuis voel,” zegt Rachel met een glimlach. De jaarlijkse zomerse BBQ en de Kerstborrel zijn niet alleen gelegenheden om samen te komen, maar ook uitingen van de zorg en waardering die Schoonmaakbedrijf Roefs heeft voor haar medewerkers.

De Kracht van Persoonlijke Aandacht

Rachel waardeert het persoonsgerichte karakter van Schoonmaakbedrijf Roefs. “We krijgen de tijd die we nodig hebben om onze werkzaamheden grondig uit te voeren, waardoor we altijd de hoogste kwaliteit aan onze klanten kunnen leveren. Bij Schoonmaakbedrijf Roefs ben je meer dan alleen een medewerker; je bent een gewaardeerd teamlid met een unieke bijdrage,” benadrukt Rachel.

Een Dag in het Leven van Rachel

Een typische werkdag voor Rachel begint met een kopje koffie en een voorbereiding op haar dagelijkse klantbezoeken. “Ik werk vier dagen per week bij mijn eerste klant en zorg ervoor dat elke ruimte weer straalt. Na een welverdiende pauze ga ik naar mijn tweede klant, en soms werk ik nog aan een derde of vierde locatie,” beschrijft Rachel haar dagelijkse routine. Het flexibele schema stelt haar in staat om haar passies te combineren met haar schoonmaakwerkzaamheden.

Een Boodschap van Aanmoediging

Rachels enthousiasme en positieve ervaringen bij Schoonmaakbedrijf Roefs zijn onmiskenbaar. Ze sluit het gesprek af met een hartelijke aanbeveling: “Als je op zoek bent naar een werkplek waar je niet alleen gewaardeerd wordt, maar ook de kans krijgt om je dromen na te jagen en je persoonlijke passies te volgen, dan is Schoonmaakbedrijf Roefs de juiste keuze. Voor mij is er geen betere plek om te werken, en ik ben hier om te blijven!”

Benieuwd naar andere verhalen over het werk bij Schoonmaakbedrijf Roefs?
Lees hier het verhaal van Carla!