Vacature Schoonmaak Bladel (10-32 uur)

 1. Home
 2. Vacature Schoonmaak Bladel (10-32 uur)

schoonmaak vacature bladel

Vacature schoonmaak Bladel (10-32 uur)

Werkzaamheden:
Schoonmaken kantoren (interieurverzorging)
Locatie:
Bladel
Uren:
10 – 32 per week (aangepast aan jouw wensen)
Dagen en tijden:
In overleg te bepalen

Bel of mail direct!

Of vul onderstaand sollicitatieformulier in.
  Rijbewijs: JaNee

  In bezit van auto: JaNee

  CV toevoegen (Word of PDF):

  Wat kunnen wij je bieden?

  – Lekker dicht bij huis werken
  – Werken op dagen en tijden die jou uitkomen
  – Een goed salaris
  – Een vaste baan
  – Een prettige werkomgeving
  – Een sociale werkgever
  – Leuke collega’s

  Wat verwachten we van jou?

  In de eerste plaats dien je te beschikken over een goede werkinstelling. Daarnaast vinden we kwaliteitsbewustzijn belangrijk. Hoewel ervaring een pre is vinden we dit zeker niet noodzakelijk. De rayonleidster geeft je namelijk een uitgebreide interne opleiding. Bovendien krijg je de mogelijkheid tot het volgen van een SVS-opleiding. Daardoor raak je bekend met onze werkwijze en leer je de kneepjes van het vak.

  Wie zijn wij?

  Schoonmaakbedrijf Roefs is een gezond en groeiend familiebedrijf uit Bladel. Hoewel we met ruim 225 medewerkers een middelgroot schoonmaakbedrijf zijn is de sfeer informeel. Onze belangrijkste diensten zijn interieurverzorging, glasbewassing, vloeronderhoud en gevelonderhoud. We hebben vele leuke schoonmaakprojecten in Bladel en de omliggende dorpen. In veel gevallen betreffen het kleine of middelgrote bedrijven in De Kempen waarvoor we dagelijks of wekelijks de kantoren schoonmaken. Met de meeste van deze opdrachtgevers hebben al jaren een prettige relatie.

  Interesse in deze schoonmaakvacature?

  Als je geïnteresseerd bent in deze vacature maken we graag een afspraak om je wensen te bespreken. Dit kan zowel op ons kantoor aan Mastbos 23 in Bladel, maar ook bij jou thuis als je dit prettiger vindt. Door middel van het invullen van onderstaand formulier solliciteer je naar de vacature schoonmaak Bladel. Wij nemen vervolgens contact met je op. Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken op 0497-388458 of een e-mail sturen naar demi@schoonmaakbedrijfroefs.nl ter attentie van Demi Rutjens.

  Bekijk onze overige vacatures op www.schoonmaakbedrijfroefs.nl/vacatures

  Menu