Waarom jij bij Roefs wilt komen werken!

Welkom bij Schoonmaakbedrijf Roefs. Wij zijn een schoonmaakbedrijf uit Bladel en verzorgen de schoonmaak voor vele MKB-bedrijven, scholen en woningstichtingen, en zo nog veel meer organisaties binnen de Kempen! Zoek jij nog een leuke baan? In deze blog ga ik jou vertellen waarom Roefs dé ideale werkgever is voor jou.

Voordeel 1: Flexibele uren

Bij Roefs kan je je uren flexibel invullen. Wil jij ’s avonds nog een paar extra uurtjes werken? Of juist overdag, onder schooltijd of ’s ochtends? Dit is allemaal mogelijk. Het enige wat jij moet doen is je beschikbaarheid doorgeven en dan zoeken wij een project dat bij jou past! Misschien kan je niet elke week op dezelfde tijden, ook dan kunnen wij iets voor jou betekenen. We hebben namelijk elke dag wel mogelijkheden voor onze flexibele collega’s. Stuur gewoon een appje en je wordt ingepland!

Lees hier het interview met schoonmaakster Rachel, die haar werk bij Roefs ideaal kan combineren met haar eigen business!

Voordeel 2: Waardering

Ken je dat gevoel als je een kamer binnenkomt, die eerst slordig en vies was, en deze is nu weer schoon en netjes? Dat geeft zo’n prettig en schoon gevoel. Alles weer lekker op orde, heerlijk. Dit is het gevoel dat jij andere mensen geeft. Jij zorgt ervoor dat andere in een schone en prettige omgeving kunnen werken of wonen, en daar zijn deze mensen erg je dankbaar voor. Ook voor jezelf is het prettig dat je meteen het resultaat van je werk ziet. Je krijgt echt eer voor je werk.

Voordeel 3: Je werkt onder de mensen

Een derde voordeel van Roefs is dat je onder de mensen werkt. Je komt namelijk vaak op plekken waar mensen bezig zijn. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je alleen maar gaat kletsen 😉, maar er is meestal wel ruimte voor een gezellige babbel terwijl je lekker doorwerkt.

Kijk hier het interview met Wendy en Wendy, die regelmatig gezellig samen werken!

Voordeel 4: Het verdient goed

Wist je dat de schoonmaaksector veel beter betaalt dan bijvoorbeeld de horeca of werken in de supermarkt? Zeker voor de jeugd liggen de lonen soms wel dubbel zo hoog! Lees voor meer informatie ook onze andere blog.

Meteen solliciteren? Vul hier je gegevens in, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Voordeel 5: Dichtbij huis

Bij Roefs kan je op projecten werken die dicht bij jou in de buurt zijn. Zo kan je het goed combineren met de rest van je planning en ben je snel op je werk. Fijn, zeker als je nog 2 uurtjes tussendoor wilt werken!

Voordeel 6: Je bent fysiek bezig

Je bent lekker fysiek bezig. Dat is goed voor je lichamelijke en geestelijke gezondheid! Je blijft in beweging en je verdient geld, wat wil je nog meer?

ramen wassen Schoonmaakbedrijf Roefs - Bladel

Zoek jij nog een leuke baan?

Ben jij benieuwd of Roefs iets voor jou is? Neem dan nu contact op!

Stuur een berichtje of bel naar Demi: 06 59810175 | demi@schoonmaakbedrijfroefs.nl

Natuurlijk zijn we ook te vinden op de Socials:
Instagram
Facebook