Vacature Schoonmaak Someren (15 uur)

 1. Home
 2. Vacature Schoonmaak Someren (15 uur)

Vacature Schoonmaak Bergeijk

Vacature schoonmaak Someren (15 uur)

Werkzaamheden:
Schoonmaakonderhoud kantoorgebouw
Waar:
Someren
Dag en tijdstip:
Vanaf 17.00 uur (later beginnen is ook mogelijk)
Uren:
Minimaal 15 per week, is in overleg uit te breiden.

Bel of mail direct!

Of vul onderstaand sollicitatieformulier in.
  Rijbewijs: JaNee

  In bezit van auto: JaNee

  CV toevoegen (Word of PDF):

  Voordelen:

  – Werk dicht bij huis
  – Een goed salaris
  – Leuke collega’s
  – Sociale bedrijf
  – Flexibele werktijden

  Ben jij de geschikte kandidaat voor deze schoonmaakvacature in Someren?

  Ben je betrouwbaar, kwaliteitsbewust en gemotiveerd? Geeft een schoon kantoor of toilet je voldoening? Dan is deze schoonmaakvacature in Someren je waarschijnlijk op het lijf geschreven. Hoewel ervaring in de schoonmaakbranche een pre is vinden we dit zeker niet noodzakelijk. Je wordt intern namelijk uitgebreid geïnstrueerd door de rayonleidster, zodat je bekend bent met zowel het vak als onze werkwijze. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid tot het volgen van een SVS-opleiding.

  Over Schoonmaakbedrijf Roefs

  Schoonmaakbedrijf Roefs is een gezond familiebedrijf uit Bladel met een ruim 225 medewerkers. Onze diensten zijn glasbewassing, interieurverzorging, vloeronderhoud en gevelonderhoud. Onze klanten bevinden zich uiteraard niet alleen in Someren. Dagelijks zijn we voor ongeveer 800 opdrachtgevers actief in de regio’s Tilburg, Eindhoven en De Kempen. Met de meeste van deze opdrachtgevers hebben we al jarenlang een heel fijne samenwerking.

  Interesse in vacature schoonmaak Someren?

  Als je geïnteresseerd bent in deze vacature schoonmaak Someren dan maken we graag een afspraak om je wensen te bespreken. Dit kan zowel op ons kantoor aan Mastbos 23 in Bladel, maar ook bij jou thuis als je dit prettiger vindt. Door middel van het invullen van onderstaand sollicitatieformulier solliciteer je naar een super leuke baan bij jou in de buurt. Vervolgens nemen wij contact met je op. Uiteraard kun je ons ook telefonisch bereiken op 0497-388458 of kun je een e-mail sturen naar demi@schoonmaakbedrijfroefs.nl ter attentie van Demi Rutjens.

  Bekijk onze overige vacatures op www.schoonmaakbedrijfroefs.nl/vacatures