Werken bij Roefs

Klik hier om rechtstreeks naar de vacaturepagina te gaan of scroll verder om meer te lezen over ons bedrijf.
Je kan ook hieronder je gegevens achterlaten, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!
Werken bij Schoonmaakbedrijf Roefs
ramen wassen Schoonmaakbedrijf Roefs - Bladel


  Hoe kunnen we je bereiken?


  Upload hier je CV (word/pdf). (Niet verplicht.)
  Verdien €14,78 per uur

  Verdien tot € 14,78 per uur, gebaseerd op leeftijd en ervaring. Daarbovenop krijg je 8% vakantiegeld en 5% eindejaarsuitkering.


  Bepaal zelf je rooster

  Je geeft zelf aan hoeveel en wanneer je wil werken. Een vast rooster of elke week wat anders? Alles is mogelijk!


  Gezellige werkplek

  Jouw collega’s en de klant zijn elke dag weer blij om jou te zien. Werk je liever alleen? Geen zorgen, we hebben ook avondprojecten 😉

  Een dag in het leven van een schoonmaker

  Luister mee hoe het is om te werken bij Roefs!

  Hoe werkt het sollicitatieproces?


  Sollicitatie

  Je solliciteert simpel en snel door je gegevens in te vullen op de website. Met of zonder CV.


  Oriëntatiegesprek

  Je wordt gebeld of gemaild door één van onze medewerkers voor een korte introductie. Samen spreken jullie een datum af voor het sollicitatiegesprek.


  Sollicitatiegesprek

  Op kantoor, bij jou thuis of digitaal. In dit gesprek bespreken vertel jij wie je bent, en waarom je bij ons wil werken. Wij leggen uit wat de baan inhoudt en wat we van je verwachten.


  Aangenomen!

  Soms word je aan het einde van het sollicitatiegesprek meteen aangenomen. Soms zijn er meerdere sollicitanten en beloven we je aan het einde van de week te laten weten of je bent aangenomen. Dan maken we meteen afspraken voor je eerste werkdag.


  Aan de slag

  Voordat je zelfstandig aan de slag gaat, krijg je een interne opleiding door één van onze rayonleidsters. Zij leggen je alles uit wat je moet weten om goed te kunnen werken bij Roefs.

  Waar letten wij op bij een sollicitatie?


  Motivatie

  Geen ervaring? Geen probleem. Nieuwe collega’s worden intern opgeleid door onze rayonleidsters. Wat we wél belangrijk vinden, is dat je gemotiveerd bent om te werken bij Roefs.


  Beschikbaarheid

  Iedere klant heeft een andere voorkeur voor dag en tijd. Jij ook. Samen kijken we wat het beste past voor jullie allebei.


  Afstand tot de projecten

  Brandstof is kostbaar. Jouw tijd ook. Daarom willen we iedereen zo dicht mogelijk bij huis laten werken.

  Waar letten wij NIET op bij een sollicitatie?


  Geslacht

  Wij hebben een divers personeelsbestand met ongeveer 75% vrouwen en 25% mannen, zowel op kantoor als op de vloer. We kijken naar jou, niet naar je geslacht.


  Leeftijd

  Student of pensionado, en alles er tussenin, dat maakt voor ons niet uit. Samen maken we een rooster dat past bij jouw situatie!


  Nationaliteit

  Bij Roefs werken collega’s met ruim 30 verschillende nationaliteiten. We vinden het leuk om deze culturen samen te zien komen en moedigen iedereen aan om te solliciteren.

  Meer weten?

  Stuur een appje!

  Veelgestelde vragen

  Nee, je hoeft geen Nederlands of Engels te spreken om te werken bij Roefs.

  Bij sommige klanten is het belangrijk dat je de Nederlandse of Engelse taal beheerst. Bijvoorbeeld omdat we daar schoonmaken op een tijdstip dat er veel bezoekers zijn. Bij andere klanten is dit niet nodig, bijvoorbeeld omdat we daar ’s avonds schoonmaken wanneer er geen bezoekers meer aanwezig zijn. Samen kijken we welke klant bij jou past.

  Als je geen Nederlands of Engels spreekt, is het wél belangrijk dat je goed met Google Translate overweg kan. Zo kunnen we toch heldere afspraken maken over het werk en over je contract.

  Ja, dat kan.

  De meeste van onze collega’s werken parttime, maar het is ook mogelijk om fulltime te werken bij Roefs. Dit is afhankelijk van een aantal factoren. Wij werken namelijk vooral bij MKB klanten, waar we slechts enkele uren per dag of per week schoonmaken. Als je fulltime wil werken, moeten we je dus inplannen bij meerdere klanten. Deze moeten in tijd op mekaar aansluiten en bij mekaar in de buurt liggen.

  Samen gaan we dan puzzelen welke klanten goed op mekaar aansluiten qua tijd en locatie.

  Beide is mogelijk.

  We proberen altijd rekening te houden met je voorkeur. De meeste van onze collega’s werken alleen. Maar we hebben ook grotere klanten waar 2 of zelfs 3 collega’s werken.
  Collega’s die dagelijks vanuit ons hoofdkantoor in Bladel vertrekken, gaan vaak wel met zijn tweeën op pad. Ook onze flexibele collega’s gaan meestal met zijn tweeën op pad.

  • Werk dicht bij huis
  • Voldoende tijd om de werkzaamheden netjes uit te voeren
  • Een goed salaris tot € 14,78 per uur
  • Flexibele werktijden
  • Leuke collega’s
  • Sociaal bedrijf
  • 26 vakantiedagen (op basis van fulltime dienstverband) en een extra vrije dag op je verjaardag
  • Pensioenbijdrage (vanaf 18 jaar)
  • BBQ in de zomer om de vakantie in te luiden
  • Kerstborrel om samen met je collega’s te proosten
  • Je bent betrouwbaar.
  • Je bent kwaliteitsbewust.
  • Je bent gemotiveerd.
  • Je wil graag fysiek werk doen.

  Iedere vrijdag wordt de planning voor de komende week verstuurd. Als je een vast rooster hebt, is deze planning iedere week hetzelfde.

  Ben je flexibele kracht? Dan geef je iedere woensdag je beschikbaarheid door. Wij kijken dan naar de mogelijkheden en plannen je in op de momenten dat jij wil werken.

  Wij hebben klanten van maandag tot en met vrijdag, en af en toe zelfs op zaterdag. De vroegste vogels beginnen bij ons al om 6.00 uur in de ochtend, en onze nachtuilen zijn pas om 21.30 uur klaar. Alles daar tussenin is mogelijk!

  Samen kijken we naar jouw voorkeuren en die van de beschikbare klanten. Dan maken we een rooster dat bij jou past.

  Nee, je hoeft nog geen ervaring te hebben als je solliciteert. Onze collega’s worden intern opgeleid.

  Lees de verhalen van onze collega's

  Vacatures

  Klik hier om naar de vacaturepagina te gaan. Of laat hieronder je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!


   Hoe kunnen we je bereiken?


   Upload hier je CV (word/pdf). (Niet verplicht.)   Instagram