Of het nu goed of slecht gaat met de economie, de vraag naar een schoon kantoor, bedrijfspand of overheidsgebouw blijft altijd bestaan. Het is daarom ook niet gek dat er in heel Nederland al een kleine driehonderdduizend schoonmakers aan het werk zijn. Deze groep profiteert van verschillende voordelen, de drie belangrijkste worden hieronder uitgelicht:

1. Flexibiliteit

Bij veel schoonmaakbedrijven (in ieder geval wel bij die van ons) kan je precies zelf aangeven wanneer het je uit komt om te werken. Werk je bijvoorbeeld graag ’s ochtends, dan gaan wij kijken waar we jou kunnen plaatsen zodat je alleen ’s ochtends hoeft te werken. Flexibiliteit is een belangrijk begrip in de schoonmaakbranche en wij doen er alles aan om jou daar zo goed mogelijk in tegemoet te komen. Door de grootte en diversiteit van ons klantenportfolio kunnen we je laten werken op de tijden en dagen die jij wil werken. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je ’s ochtends een kantoorpand schoonmaakt voordat de werknemers komen en dat je ’s avonds de klaslokalen van een grote school poetst nadat de leerlingen weg zijn. Heb je een keer geen tijd of wil je een keer vrij zijn dan is dat vaak ook geen probleem, als je het maar op tijd aangeeft. Uit de ruim 200 collega’s die werkzaam zijn bij Schoonmaakbedrijf Roefs is er altijd wel één die je kan vervangen, ideaal dus!

2. Goed betaald

Werken in de schoonmaak betekent dat je profiteert van de sterke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden die deze sector kent. Dit zorgt er niet alleen voor dat je sterk in je schoenen staat mocht er op het werk iets gebeuren, je verdient ook gewoon heel goed. Zeker voor jongeren die op zoek zijn naar vakantiewerk of een baantje voor in de weekenden en avonduren steekt de schoonmaakbranche er met kop en schouders boven uit. Zo blijkt uit een artikel van de AD dat een vakantiewerker in de schoonmaak gemiddeld €11,94 verdient. Dit is meer dan vier euro per uur meer dan iemand die bijvoorbeeld in de horeca of supermarkt werkt. Hieronder zie je een tabel met de gemiddelde salarissen voor vakantiewerkers per branche.

3. Werk dichtbij huis

Omdat je vaak maar voor een aantal uurtjes hoeft te werken snappen wij dat je niet al te ver wil reizen voor je werk. We proberen je daarom altijd zo dicht mogelijk bij huis aan het werk te zetten. Veel van onze huidige medewerkers kunnen dan ook gewoon op hun fiets naar het werk toe! Samen met jou kijken we wat er mogelijk is in jouw omgeving zodat je na je werk rechtstreeks weer naar huis toe kan. Je hoeft dan dus ook niet eerst langs ons kantoor te komen maar je bent gewoon klaar met werken als jij je werkzaamheden hebt voltooid!

Benieuwd geworden?

Hierboven zijn slechts drie van de vele voordelen van werken in de schoonmaak uitgelicht, wij vertellen je graag meer over deze, maar ook de andere voordelen van werken in de schoonmaak! Werkelijk iedereen kan solliciteren bij ons, ongeacht je leeftijd of ervaring. Door hier ons contactformulier in te vullen zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen. Word jij binnenkort onze nieuwe collega?

Verdien €150!

Kom jij bij ons werken en maak je meer dan 50 uur, dan krijg jij een netto bonus van €150! Gewoon, omdat we het fijn vinden dat je voor ons gekozen hebt en we je daar voor willen bedanken… Als dat niet makkelijk verdiend is! Meld je hier vrijblijvend aan en we zullen je zo snel mogelijk bellen!

Menu