Hè, je eindexamens zitten er eindelijk op! De druk is (voorlopig) van de ketel, tijd voor leuke dingen en ontspanning! Omdat je ruim een maand eerder vakantie hebt dan de rest van Nederland zijn er talloze dingen die jij kan gaan doen. In dit blog lees je er vijf:

1. VAKANTIE!

Je hebt hard gestudeerd voor je toetsen en bent waarschijnlijk echt toe aan ontspanning. Wat is er nu meer relaxend dan lekker op vakantie gaan. Omdat je al eerder vrij bent van school kan je profiteren van hoge kortingen op je vliegreis en appartement of hotel. Je gaat tenslotte net voordat het seizoen begint, dat scheelt veel geld! Zorg alleen wel dat je op tijd terug bent om je diploma op te halen en eventueel nog te leren voor je herkansingen ;).

2. Op zoek naar een kamer

Veel studenten kiezen er na hun middelbare school voor om op kamers te gaan, een grote stap! Om er voor te zorgen dat je niet in een klein hokje van 6 m2 hoeft te slapen is het verstandig om vroeg te beginnen met het zoeken naar een kamer. Zo voorkom je dat je ergens terecht komt waar je het helemaal niet naar je zin hebt en heb je misschien zelfs de luxe dat je kan kiezen uit meerdere kamers. Veel scholieren komen namelijk van een andere HBO- of MBO opleiding af en die moeten nog gewoon een maand naar school. Aangezien jij nu vrij hebt, heb jij alle tijd om je te oriënteren en naar hospiteeravonden te gaan!

3. Voorbereiden op je volgende school

Niet schrikken, maar als middelbare scholier word je in vergelijking met veel andere scholen nog best wel verwend! Zo zijn er veel scholen waar jij zelf moet uit zoeken welke boeken je moet kopen, in welke klas je zit, wanneer je op school moet zijn etc. Om er voor te zorgen dat jij niet nog in Mallorca aan het strand ligt terwijl je school al twee weken bezig is, is het wel zo handig om van te voren alles duidelijk genoteerd te hebben. Zo kan jij met een gerust gevoel op vakantie en weet je zeker dat je een goede start aan je nieuwe opleiding zal maken.

4. Examenfeestjes!

Jaja, want na regen komt zonneschijn en daarom mag er na al dat stressen en heel veel leren ook gerust een feestje gebouwd worden na je examens! Veel jongeren zullen met al die feestjes maar weinig vrije vrijdag- en zaterdagavonden over houden om andere dingen te gaan doen. Maar wat is er nu leuker dan een examenfeest? Nog één keer helemaal los met al je vrienden en vriendinnen van de middelbare school, onbeperkt drank en goed weer waardoor je tot diep in de nacht gewoon buiten kan feesten. Ook het organiseren van een examenfeest geeft vaak al genoeg plezier!

5. Lekker geld verdienen!

Behalve feesten en op vakantie gaan biedt deze extra lange zomervakantie ook de mogelijkheid om flink wat geld te verdienen. En daar kunnen we je bij Schoonmaakbedrijf Roefs mee helpen! Wij begrijpen (zoals je hierboven kan lezen) dat jouw vakantie niet alleen maar om werken hoeft te gaan. Daarom kan je bij ons precies aangeven op welke momenten jij wil werken. We zoeken momenteel nog versterking in zowel het glazenwas-team als in de schoonmaak. Op die manier kan jij lekker buiten werken, bij kleuren, geld verdienen en plezier maken met je collega’s. Dit, en andere voordelen kan je lezen in dit artikel. Om het je nog aantrekkelijker te maken, geven we je een bonus van €150 als je nu voor ons komt werken, meld je dus snel aan! Al onze vacatures kan je terug vinden op deze pagina, graag tot snel!

Menu